New artwork 'Amsterdam Oersoep' will become a new touristic hotspot in Amsterdam
'Bobbing Forest unveiled!'
'Art has to be accessible to everyone'
'During the Tour de France, more than 190 countries got to see the art of Mwah on their television.'

Stay informed with our newsletter

Facebook feed:

Mothership

Mothership is een dynamisch en eigentijds Rotterdams bedrijf, waar kansen gecreëerd worden voor kunstenaars en waar het bedrijfsleven kan rekenen op een professionele begeleiding. Mothership produceert, adviseert, begeleidt en bemiddelt bij kunstprojecten. Door toepassing van kunst creëert Mothership een toegevoegde waarde aan openbare ruimte, publieksruimte en gebouwen. Organisaties en de kunstenaars profiteren hier beiden van op een bijzondere manier. Sinds tien jaar is Mothership actief als kunstproducent met een team van acht gedreven medewerkers. Vanuit Rotterdam heeft Mothership al meer dan 300 projecten geïnitieerd, geproduceerd en gerealiseerd. Het laatste en bekendste project van Mothership is het wereldwijd geprezen, ruim 11.000m2 grote, kunstwerk ‘Horn of Plenty’ van Arno Coenen en Iris Roskam in de Markthal Rotterdam. Mothership werkt niet alleen binnen de landsgrenzen maar is ook internationaal georiënteerd en inzetbaar. We nodigen je graag uit om de wereld van Mothership te ontdekken.
Mothership
Mothership7 days ago
Het Luxor Theater bestaat dit jaar 100 jaar! Mothership heeft in samenwerking met het Luxor Theater een mooie campagne bedacht om het Theater naar buiten te brengen.

Feliciteer het Luxor door een artiest te adopteren en wees onderdeel van de jubileumavond!

https://www.youtube.com/watch?v=_OtX3vccF9Y
Mothership
Luxor 100 jaar | 100 jaar theater & 100 jaar artiesten
Op 22 december 2017 bestaat het Luxor Theater 100 jaar, en daar zijn wij ongelooflijk trots op! 100 jaar theater, 100 jaar gastvrijheid en 100 jaar artiesten...
youtube.com
Mothership
Mothership is at Hotel Des Indes.1 week ago
English version down below

Gisteren was een bijzondere dag voor Mothership! In Hotel des Indes in Den Haag ondertekende Jeroen een contract met Ms. Dan Zhu van Xian Long Real Estate om de komende jaren diverse Landmark gebouwen in de provincie Wulong in China te gaan realiseren!

Yesterday was a special day for Mothership! At Hotel des Indes in The Hague, Jeroen has signed a contract with Ms Dan Zhu of Xian Long Real Estate to establish multiple landmark buildings in the province of Wulong, China.
Mothership
Mothership shared Studio Ruwedata's video.4 weeks ago
Kunstenaar in hart en nieren Thijs (Studio Ruwedata) geeft een kijkje achter de schermen. In deze korte video neemt Thijs je mee in zijn werk- en denkwijze!
Mothership
Studio Ruwedata
Sjoerd (filmmaker) en ik hebben elkaar leren kennen in het pand waar we allebei een studio hebben. Tijdens een borrel kwam hij op het idee om een mij te volgen en mijn dagelijkse bezigheden vast te leggen en de voorbereidingen voor mijn solo expositie Rotator. In deze korte video zie je mijn werkwijze, inspiratiebronnen, expo voorbereidingen, een stukje geschiedenis en een kijkje in mijn studio! Enjoy! www.schippermedia.com www.studioruwedata.nl
Mothership
Mothership4 weeks ago
Afgelopen zaterdag 16 september werd het kunstwerk ‘ Sky Mirror’ van Anish Kapoor onthuld in Tilburg tijdens het 25-jarig jubileum van museum de Pont. Niemand minder dan prinses Beatrix was aanwezig tijdens de onthulling!

In samenwerking, en in opdracht van Brabant C, Gemeente Tilburg en kunstenaar Anish Kapoor heeft Mothership een vooraanstaande rol om Tilburg middels dit kunstwerk verder op de kaart te zetten.

Museum de Pont in Tilburg is een hedendaags kunst museum. Daarnaast is De Pont het eerste museum in Nederland met een kunstwerk van Kapoor in een openbare ruimte. Een kunstwerk waar Tilburg trots op mag zijn!

http://www.mestmag.nl/er-is-tilburg-en-tilburg-anish-kapoor/
Mothership
Mothership2 months ago
Het Make It Happen kunstwerk aan de Schiedamse Vest is niet alleen een fotospot voor mensen. Ook deze labradoodle kon de verleiding niet weerstaan en klom in het werk van Daan Botlek.

Je kunt de hond trouwens volgen op Instragram via: www.instagram.com/livingwithharrydoodle
Mothership
Mothership added 2 new photos — at Schiedamse Vest.4 months ago
Gisterenavond heeft burgemeester Aboutaleb de 2e, in een reeks van 7 interactieve muurschildering voor het project Make it Happen officieel onthuld!
Kunstenaar: Daan Botlek