New artwork 'Amsterdam Oersoep' will become a new touristic hotspot in Amsterdam
'Bobbing Forest unveiled!'
'Art has to be accessible to everyone'
'During the Tour de France, more than 190 countries got to see the art of Mwah on their television.'

Stay informed with our newsletter

Facebook feed:

Mothership

Mothership is een dynamisch en eigentijds Rotterdams bedrijf, waar kansen gecreëerd worden voor kunstenaars en waar het bedrijfsleven kan rekenen op een professionele begeleiding. Mothership produceert, adviseert, begeleidt en bemiddelt bij kunstprojecten. Door toepassing van kunst creëert Mothership een toegevoegde waarde aan openbare ruimte, publieksruimte en gebouwen. Organisaties en de kunstenaars profiteren hier beiden van op een bijzondere manier. Sinds tien jaar is Mothership actief als kunstproducent met een team van acht gedreven medewerkers. Vanuit Rotterdam heeft Mothership al meer dan 300 projecten geïnitieerd, geproduceerd en gerealiseerd. Het laatste en bekendste project van Mothership is het wereldwijd geprezen, ruim 11.000m2 grote, kunstwerk ‘Horn of Plenty’ van Arno Coenen en Iris Roskam in de Markthal Rotterdam. Mothership werkt niet alleen binnen de landsgrenzen maar is ook internationaal georiënteerd en inzetbaar. We nodigen je graag uit om de wereld van Mothership te ontdekken.
Mothership
MothershipMay 30th, 2016 at 6:44am
Creatieve makers, maak je agenda vrij voor 3 juni!!
cre·a·tief (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1 (veel) voortbrengend; scheppend: creatief bezig zijn
6    View on Facebook
Mothership
Mothership updated their cover photo.May 30th, 2016 at 6:44am
23 1    View on Facebook
Mothership
MothershipMay 30th, 2016 at 6:44am
Het Dobberend Bos staat eindelijk in blad. Als je in de buurt van de Rijnhaven bent, moet je zeker even gaan genieten van dit bijzondere stukje Rotterdam's groen.
31 2 7    View on Facebook
Mothership
MothershipMay 30th, 2016 at 6:44am
RiverArt overleg; de eerste projecten krijgen vorm.
14    View on Facebook
Mothership
MothershipMay 30th, 2016 at 6:44am
Wat een fijn artikel door ArchitectuurNL over het schitterende kunstwerk op Schiphol door Eline Wieland! Lees hier over de prachtige beelden die ze creëerde: http://www.enterthemothership.com/20160419-achitectuurnl-connecting-worlds.pdf
22 1 6    View on Facebook