New artwork 'Amsterdam Oersoep' will become a new touristic hotspot in Amsterdam
'Bobbing Forest unveiled!'
'Art has to be accessible to everyone'
'During the Tour de France, more than 190 countries got to see the art of Mwah on their television.'

Stay informed with our newsletter

Facebook feed:

Mothership

Mothership is een dynamisch en eigentijds Rotterdams bedrijf, waar kansen gecreëerd worden voor kunstenaars en waar het bedrijfsleven kan rekenen op een professionele begeleiding. Mothership produceert, adviseert, begeleidt en bemiddelt bij kunstprojecten. Door toepassing van kunst creëert Mothership een toegevoegde waarde aan openbare ruimte, publieksruimte en gebouwen. Organisaties en de kunstenaars profiteren hier beiden van op een bijzondere manier. Sinds tien jaar is Mothership actief als kunstproducent met een team van acht gedreven medewerkers. Vanuit Rotterdam heeft Mothership al meer dan 300 projecten geïnitieerd, geproduceerd en gerealiseerd. Het laatste en bekendste project van Mothership is het wereldwijd geprezen, ruim 11.000m2 grote, kunstwerk ‘Horn of Plenty’ van Arno Coenen en Iris Roskam in de Markthal Rotterdam. Mothership werkt niet alleen binnen de landsgrenzen maar is ook internationaal georiënteerd en inzetbaar. We nodigen je graag uit om de wereld van Mothership te ontdekken.
Mothership
Mothership shared Studio Ruwedata's post.April 23rd, 2017 at 11:45pm
Het Nieuw Rotterdams Café, oftewel NRCafé, heeft er een prachtig kunstwerk bij van Studio Ruwedata. GOOD TIMES, gemaakt van meerdere lagen hout, is een ode aan vroegere reclame, neon belettering en het nachtleven. Het ontwerp is met laser uitgesneden en handmatig geassembleerd door Studio Ruwedata.

Check ook vooral even de making of: http://bit.ly/2oxyz4T
Mothership
MothershipApril 23rd, 2017 at 11:45pm
Prachtig filmpje over superstad Rotterdam van de Duitse tv. Met burgemeester Aboutaleb, architect Rem Koolhaas, de grootste haven van Europa en natuurlijk onze eigen #JeroenEveraert! http://bit.ly/2nWrL0P
Mothership
Mothership added 2 new photos.April 23rd, 2017 at 11:45pm
Summer in the City, the Bobbing Forrest is in full bloom. De Rotterdamse Rijnhaven is even het groenste stukje Rotterdam.
Mothership
MothershipApril 23rd, 2017 at 11:45pm
Het klimklavier is er klaar voor! In opdracht van de Gemeente Rotterdam mochten we dit muzikale stukje werk produceren.
Mothership
MothershipApril 23rd, 2017 at 11:45pm
All that glitters: de goudbewerking van de kroonluchters voor Amsterdam Oersoep (Hans v Bentem, Arno Coenen, Iris Roskam).