New artwork 'Amsterdam Oersoep' will become a new touristic hotspot in Amsterdam
'Bobbing Forest unveiled!'
'Art has to be accessible to everyone'
'During the Tour de France, more than 190 countries got to see the art of Mwah on their television.'

Stay informed with our newsletter

Facebook feed:

Mothership

Mothership is een dynamisch en eigentijds Rotterdams bedrijf, waar kansen gecreëerd worden voor kunstenaars en waar het bedrijfsleven kan rekenen op een professionele begeleiding. Mothership produceert, adviseert, begeleidt en bemiddelt bij kunstprojecten. Door toepassing van kunst creëert Mothership een toegevoegde waarde aan openbare ruimte, publieksruimte en gebouwen. Organisaties en de kunstenaars profiteren hier beiden van op een bijzondere manier. Sinds tien jaar is Mothership actief als kunstproducent met een team van acht gedreven medewerkers. Vanuit Rotterdam heeft Mothership al meer dan 300 projecten geïnitieerd, geproduceerd en gerealiseerd. Het laatste en bekendste project van Mothership is het wereldwijd geprezen, ruim 11.000m2 grote, kunstwerk ‘Horn of Plenty’ van Arno Coenen en Iris Roskam in de Markthal Rotterdam. Mothership werkt niet alleen binnen de landsgrenzen maar is ook internationaal georiënteerd en inzetbaar. We nodigen je graag uit om de wereld van Mothership te ontdekken.
Mothership
MothershipAugust 23rd, 2017 at 2:00am
Het Make It Happen kunstwerk aan de Schiedamse Vest is niet alleen een fotospot voor mensen. Ook deze labradoodle kon de verleiding niet weerstaan en klom in het werk van Daan Botlek.

Je kunt de hond trouwens volgen op Instragram via: www.instagram.com/livingwithharrydoodle
Mothership
Mothership added 2 new photos — at Schiedamse Vest.August 23rd, 2017 at 2:00am
Gisterenavond heeft burgemeester Aboutaleb de 2e, in een reeks van 7 interactieve muurschildering voor het project Make it Happen officieel onthuld!
Kunstenaar: Daan Botlek
Mothership
MothershipAugust 23rd, 2017 at 2:00am
Vanavond om 18:30 uur onthult burgemeester Aboutaleb het interactieve kunstwerk van Daan Botlek op de Schiedamse Vest 154 in Rotterdam. Dit is het tweede kunstwerk in de Make it Happen streetart reeks. Helaas kan Daan hier zelf niet bij zijn en heeft daarom een videoboodschap opgenomen. Mothership verzorgde hiervoor de productie en projectbegeleiding. In de loop van dit jaar volgen de overige kunstwerken.

Wees welkom vanavond om 18:30 uur op de Schiedamse Vest 154!
Mothership
Mothership
Mothership at Boompjeskade.August 23rd, 2017 at 2:00am
De eerste, van in totaal 7, interactieve muurschilderingen in het kader van het project 'Make it Happen' is klaar! Later dit jaar zullen door het centrum van Rotterdam meer bijzondere muurschilderingen te bewonderen zijn.
Kunstenaar: Bart Smeets (http://www.smates.be)
Mothership
Mothership at De Rotterdam.August 23rd, 2017 at 2:00am
Wij genieten nog na van het landskampioenschap van Feyenoord! Dit doen we sowieso nog t/m aanstaande zondag. Tot die tijd verschijnt dagelijks van 21:00 tot 00:00 uur deze welverdiende en imposante felicitatie, namens en op De Rotterdam.

In opdracht van L'Etoile Properties verzorgen wij deze indrukwekkende projectie.

Feyenoord Rotterdam gefeliciteerd!

Fotocredit: Luc Büthker (www.instagram.com/lucbuthker)