Van 14 tot en met 19 november zijn de ogen gericht op de Drechtsteden. Het Drierivierenpunt en vier bruggen over de grote rivieren worden sensationeel verlicht. Ieder met hun eigen verhaal en met superzuinig licht. Op de plekken die de regio letterlijk verbindt. Een waar lichtspektakel.

Vanaf die locaties zwaaien enorme lichtbundels die kilometers ver te zien zijn. En die ieder een eigen verhaal vertellen over die specifieke plek, over de schoonheid en de kracht van de regio. Want dat die regio deze spotlights verdient, daarover is iedereen het eens.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ruim zeshonderd jaar geleden deed de Sint Elisabethsvloed Dordrecht overstromen. Om dit de herdenken zullen vier bruggen in de regio en het Drierivierenpunt bijna een week lang een feeëriek lichtspektakel vertonen.

Het Drierivierenpunt en vier bruggen over de grote rivieren worden sensationeel verlicht. Ieder met hun eigen verhaal en met superzuinige lampen. De grote lichtbundels vertellen een verhaal vanaf de bruggen tussen Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en Dordrecht en vanaf de brug De Noord. Het centrale middelpunt is een bijzonder licht ballet op het Drierivierenpunt. Kortom een prachtig lichtspektakel voor kijkers.

De lichtshow is op de volgende date en tijden te zien:

  • maandag 14 november van 20h30 tot 23h00;
  • dinsdag 15 t/m zaterdag 19 november dagelijks van 18h00 tot 23h00.
Meer informatie