Ondertussen in Amsterdam

Een video met een sneakpeek van ‘Amsterdam oersoep’. Het mega kunstproject dat de gehele Beurspassage op het Damrak zal vullen. Rotterdamse kunst in de hoofdstad. Daar zijn we hartstikke trots op!

De video is opgenomen tijdens de Mock up. Alle stakeholders kwamen daar bij elkaar om te bepalen of alles uitgevoerd zal gaan worden zoals beoogd en berekend.

Uiteraard was Mothership daar ook aanwezig samen met de kunstenaars van Amsterdam Oersoep: Hans van Bentem, Arno Coenen en Iris Roskam.

Binnenkort meer nieuws over Amsterdam Oersoep!

  Een record aantal cirkels!

  De teller in Venetië stond maar liefst op 41 Human lightcircles. Samen met veel enthousiaste Italianen werden deze cirkels onder begeleiding van kunstenaar Patrick Kruithof en Jeroen Everaert gemaakt. Het prachtige licht schouwspel werd ook door de media goed opgepikt. De plaatselijke kranten plaatsen prachtige foto’s van het kunstproject.

  The Human lightcircles werden op twee dagen uitgevoerd ter gelegenheid van het Filmfestival in Venetië op het strand Lido di Venezia. Met dank aan het Nederlands Consulaat in Rome, die dit mede mogelijk maakten.

  Eerder werden de Human Lightcircles gemaakt op Terschelling en de Maasvlakte 2.

   Foto: Monique Benthin

   Royal Parking

   Er kan in stijl geparkeerd worden! De parkeergarage Scheveningen Bad is klaar. Een prachtig resultaat dat collega Jip hier samen met kunstenaars Studio Ruwedata en Ephameron heeft weten neer te zetten.

   De hele entree van de parkeergarage is vernieuwd. In opdracht van de Gemeente Den Haag voor BKS Parking is er een hele nieuwe entree ontworpen waarin drie thema’s terugkomen: Koninklijke stad, stad aan het strand en stad van vrede en recht. Met stickers en diverse muurschilderingen zijn deze thema’s verbeeld. Mothership heeft dit project geproduceerd en begeleid.

    Foto: Mothership

    Zie jij de haven al?

    Wij wel! Op 25 meter breed en 2 meter hoog.
    Op een van de gebouwen aan het Gelderseplein in Rotterdam zit sinds vorige week een prachtige panoramafoto van de Rotterdamse haven geplakt. De foto zit er zo strak op, het lijkt net echt!

    In opdracht van de Gemeente Rotterdam begeleidde collega Jip dit project. Met dank aan Marvin Smart en Eric Bakker Fotografie.

    Mocht je binnenkort een bezoekje aan de Markthal Rotterdam brengen, steek dan even de Blaak over om deze panorama te bewonderen.

     Foto: Mothership

     Welkom x 3!

     Vanaf deze maand zijn er maar liefst drie nieuwe medewerkers die het Mothership team komen versterken. Mogen wij voorstellen: Maartje Berendsen, Stefanie Hofmeester en Semih Yurur.

     Maartje heeft een ruime ervaring in de kunstwereld en in de haven van Rotterdam. Deze ervaring zal zij als adviseur nu goed kunnen gebruiken binnen de diverse projecten van Mothership. Stefanie heeft een zakelijke liefde voor project- en accountmanagement. Zij zal verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering worden en daarnaast diverse projecten binnen Mothership gaan leiden. Tot slot is er ook nog mannelijke versterking: Semih. Hij zal als stagiair gaan onderzoeken wat de meest innovatieve tactieken zijn om internationale projecten aan Mothership te gaan binden.

     Succes allemaal!

      Foto: Mothership

      Een nieuwe website!

      We zijn live! De afgelopen maanden hebben collega’s Jasper en Daniëlle keihard gewerkt aan een nieuwe website voor Mothership. De nieuwe website is overzichtelijker en makkelijker in gebruik. Ook is er veel meer plaats voor mooie beelden van alle kunstwerken, want mooi beeld is als kunstproducent toch ons visitekaartje.

      Kijk zelf op: www.enterthemothership.com