Je hoort ons niet mocken

Yaayyyy Amsterdam Oersoep is nu definitief. Dinsdag 17 maart zijn alle contracten getekend en hebben we er gelijk maar even goed op geproost.

Ondertussen gaan alle werkzaamheden hard door en is de terrazzovloer in de mock-up bijna klaar. Met de mock-up wordt een gedeelte van de passage één-op-één uitgevoerd. Spannend dus! Uiteindelijk wordt de vloer in dit enorme project voorzien van maar liefst 250 m2 terrazzo.

In opdracht van Bouwinvest ontwerpen Arno Coenen, Iris Roskam en Hans van Bentum ‘Amsterdam Oersoep’ in samenwerking met FiMek en Top Vastgoed. Met dank aan DLVS treedt Mothership hierbij op als adviseur en producent. De verwachte oplevering van ‘Amsterdam Oersoep’ is eind 2015.

  Foto: Mothership

  Paradepaardje?

  In Dordrecht wordt dit jaar groots uitgepakt op Koningsdag. En Mothership is daar bij! Dat Koningsdag zo uitbundig gevierd gaat worden heeft alles te maken met het Koninklijke bezoek van Wim Lex & zijn familie.

  Mothership is gevraagd door Nationaal Park De Biesbosch iets te ontwikkelen voor de Grande Parade, waar meer dan 50 vaartuigen uit heden en verleden het DrieRivierenpunt passeren. We mogen jammer genoeg nog niks verklappen van wat er precies staat te gebeuren, maar kom zeker kijken op 27 april a.s.

  Wie is de Biesboss?

   Inspiratie putten

   Na het zien van de ‘Hoorn des Overvloeds’ van Arno Coenen & Iris Roskam in de Markthal, was De Ring van Putten school uit Spijkenisse verkocht. Het bestuur was al tijden op zoek naar een mooie invulling voor de wand in de entreehal en wist nu zeker dat het een ontwerp van Arno & Iris moest worden.

   Inmiddels hebben Arno & Iris de laatste schetsen gemaakt en kan bijna met de uitvoering begonnen worden. De schetsen zijn geïnspireerd op de weg die je aflegt van de brugklas tot aan het afstuderen. Daarbij lieten Arno & Iris zich beïnvloeden door de Duitse kunstenaar Caspar David Friedrich.

   Omdat De Ring van Putten 40 jaar bestaat zal het kunstwerk nog dit jaar in augustus opgeleverd worden.

    Buongiornoooooooo Venice

    De Nederlandse ambassade in Rome wil dit jaar iets bijzonders doen tijdens de Previewdagen die plaatsvinden voor De Biënnale van Venetië. Met trots kunnen wij vertellen dat Mothership is gevraagd een voorstel voor deze Preview in te dienen. Het is allemaal nog top secret dus meer kunnen we er helaas nog niet over kwijt.

    De Biënnale van Venetië is een toonaangevende internationale kunstmanifestatie die sinds 1895 tweejaarlijks, in de zomermaanden van juni tot november, in Venetië wordt gehouden.

    We houden je op de hoogte!