Binnen de lijntjes verven

Zeeland kleurt steeds geler. Logisch want over ruim twee weken vindt de Tour de France hier al plaats.
Als je Mothership op Facebook volgt heb je vast de foto’s van het Topshuis op Neeltje Jans voorbij zien komen. Twee megalomane doeken waarop de teksten van Mwah Tekstuele Verwenners in samenwerking met Mothership & Rijkswaterstaat prijken: ‘Water you thinking’ en ‘Bring in the Dutch’.

Inmiddels is de Brouwersdam ook voorzien van deze teksten, die aan de hele wereld duidelijk moeten maken dat wij trots zijn op ons imago van goed watermanagement. Let vooral even op de autootjes op de foto, dat geeft een goede indruk van de grootte van de letters. Met dank aan de mannen en vrouwen van Leo Mineur voor de liters gele verf die tot dit prachtige resultaat heeft geleid.

Laat die Tour maar komen!

  Foto: Veerdonk Visuals

  Bier & frikandellen in je trainingspak

  Arno & Iris gaan als een trein na de Horn of Plenty in de Markthal. Ze lanceren op 2 juli zelfs hun eigen Eurotrash biermerk: Kaiser Küttlipp. Dit alles vindt plaats op Vessel 11, het rode lichtschip in de Wijnhaven in Rotterdam. Dit is tevens het eerste verkooppunt voor Kaiser Küttlipp.

  De party begint om 17:30 uur met gratis frikandellen van de Bar-BQ. Muziek wordt verzorgd door DJ frikandel en DJ Dragan.
  Voor deze lancering hebben Arno & Iris de modeontwerpster Nada van Dalen gevraagd Eurotrash trainigspakken te ontwerpen. Deze supergeile pakken kun je op 2 juli gewoon bestellen.

  Meld je hier aan voor het Facebook event!

   Ontwerp: Arno Coenen en Iris Roskam

   Laat je verleiden door de Zeeuwse meiden

   Het fotomonument is onthuld!

   Dit vond plaats op zondag 21 juni tijdens de Tour de Delta 2015 met o.a. Leontien van Moorsel. Het fotomonument is een bijzonder kunstwerk met een knipoog naar de Tour de France. Het laat zien dat Nederland een bijzonder (Water)land is met 13 Deltawerken en markeert de bijzondere finish van de Tour de France in zee in Zeeland op 5 juli a.s.

   Studio Ruwedata heeft het fotomonument ontworpen. Het is gemaakt van staal en voorzien van een offshore coating. Daarop zijn stickers aangebracht. Hiervoor hebben wij samengewerkt met Heurkens & Van Veluw, Maas Coating en Cubord.

   De verwachting is dat de komende jaren vele fietsers en bezoekers van de Oosterscheldekering een foto zullen maken met op de achtergrond de Oosterscheldekering en hiermee kunnen we de wereld laten zien waar Nederland toe in staat is: watermanagement op wereldniveau.

   Get the picture!

    Foto: Mothership

    Kunstwacht

    We zijn heel blij te kunnen melden dat Mothership en de Kunstwacht nauwer gaan samenwerken.

    De Kunstwacht verzorgt onderhoud en restauraties aan kunstwerken in de openbare ruimte. En omdat Mothership juist kunstwerken in de openbare ruimte plaatst en het essentieel vindt dat de kwaliteit van de kunstwerken gewaarborgd blijft, was deze stap eigenlijk heel logisch. Op deze manier kunnen we een nog beter totaalpakket aanbieden aan onze klanten en kunstenaars.

     Ecce Homo fresco van Elias Garcia Martinez, ‘gerestaureerd’.

     We zoeken een commerciële stagiair!

     Mothership groeit. Dat betekent dat we internationaal nieuwe markten aanboren. Wij willen graag dat deze markten in kaart gebracht worden en dat er een profiel opgesteld wordt hoe we deze potentiële opdrachtgevers kunnen benaderen.

     Kom jij ons daarbij helpen of ken je iemand die dit op het lijf geschreven is? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar danielle@enterthemothership.com.