Het is echt waar, we bestaan 10 jaar!

Een mijlpaal! Dit jaar vieren we ons tinnen jubileum. Op 5 januari hebben we zelf alvast de champagne ontkurkt om het jubileumjaar in te wijden, maar later dit jaar gaan we uiteraard nog groot uitpakken.

In 2005 waren we super trots met ons eerste echte kantoor in het oude Imax theater. Dat we door de folieramen geen idee hadden van het weer buiten, maakte helemaal niet uit. Gelukkig zien we inmiddels wel of we buiten onze zonnebril moeten opzetten vanuit ons kleurrijke kantoor op de Delftsestraat.

We zijn trots de afgelopen 10 jaar aan de voet van zoveel mooie kunstwerken te hebben mogen staan, met als absolute hoogtepunt het immense project ‘Horn of Plenty’ van Arno Coenen en Iris Roskam in de Markthal. Dit smaakt naar nog veel meer.

New York, Londen, Hong Kong en Parijs, kijk goed om je heen, want Mothership is coming to town.

  Foto: Mothership

  ECHT ARNO, ECHT IRIS, ECHT HEMA

  Arno Coenen en Iris Roskam zijn door HEMA gevraagd een nieuwe schoolcollectie te ontwerpen. Onder de naam OLDskoolNEWskool worden via Facebook alle middelbare scholieren opgeroepen foto’s en video’s te uploaden die hen inspireren. Aan de hand van deze inzendingen wordt het ontwerp gemaakt.

  Dat gekozen is voor Arno & Iris in deze ontwerpwedstrijd is voor HEMA een logische keuze. Jongeren weten zelf het beste wat ze hip en leuk vinden. Daarom laat HEMA de Newskool kids met Oldskool Arno Coenen en Iris Roskam aan de slag gaan.

  Tot eind januari kan er materiaal geüpload worden. Op Pinterest komt straks het hele inspiratiebord te staan. De collectie OLDskoolNEWskool zal begin juli in de winkel liggen.

  Wij weten nu al wat onze nieuwe schoolagenda wordt!

   Video still: http://youtu.be/gdPhJ3VVF6Q

   #Daniëlleonboard

   Eindelijk hebben we er weer een vrouw bij! Op 5 januari is Daniëlle gestart als onze PR en communicatie lady. Zij zal vanaf nu alle perszaken, sociale media en alle andere communicatie activiteiten voor Mothership verzorgen.

   Naast haar eigen bedrijf DAG communicatie heeft Danielle een achtergrond in de mode en de Rotterdamse haven. En nu dus een nieuwe uitdaging in de kunst.

   Omdat ze ook nog van koffiezetten houdt krijgt ze van ons een grote like!

    Foto: Mothership

    In de praatstoel

    12 januari nam Jeroen plaats in de Praatstoel op RTV Rijnmond waarin hij o.a. ingaat op zijn dromen met Mothership.

    De opnames vonden op ons kantoor plaats waar Jeroen ook nog een kleine rondleiding geeft. Met als resultaat een heel leuk filmpje in een ontspannen setting. Check het hier.

     Video still: De Praatstoel, TV Rijnmond

     Het heelal is gevonden

     De spoorloos verdwenen neonletters ‘Heelal’ van Jules Deelder zijn teruggevonden bij NeonTime!

     Jarenlang had niemand een idee waar ze gebleven waren totdat we onlangs het ruim 20 meter brede doek met de dichtregel langs de A13 ophingen.

     Iemand anders nog iets kwijt?

      Foto: Mothership

      We hebben een winnaar!

      Naast directeur voor Mothership is Vincent ook nog voorzitter van Excelsior4all. En daarmee won hij afgelopen week de ‘Meer dan Voetbal Award’ als beste profclub.

      Excelsior4all wil voor de lokale samenleving kunnen bijdragen aan ontwikkelingen op sportief, sociaal maatschappelijk en economisch vlak. Een mooie inspiratie voor Mothership dus.

      Gefeliciteerd Vincent!

       Foto: Jan den Breejen