Rock and Royal

Arno Coenen, Hans van Bentem

Kunst in opdracht2006

Rock en Royal werd opgericht in 2005 als een label van Mothership. Rock en Royal’s kernactiviteit kan worden omschreven als “het verstrekken van persoonlijk advies om u te helpen met uw keuze van een uitzonderlijke kroonluchters en fotorealistische mozaïekontwerpen”.

De kunst van het maken van mozaïeken en kroonluchters gaat vele eeuwen terug. Arno Coenen en Hans van Bentem geven deze oude technieken een nieuwe wending door het creëren van fotorealistische mozaïeken en bijzonder gevormde kroonluchters. Deze kunstwerken zijn unieke stukken, gemaakt in overleg met onze klanten.

Aangezien alle kunstwerken met de hand worden gemaakt zijn het kostbare werken. Bij een typisch mozaïek of kroonluchter lopen de kosten als snel in bedragen met vijf getallen, afhankelijk van vorm, grootte etc.

Het label Rock en Royal is opgehouden te bestaan, maar u kunt nog steeds contact met ons opnemen voor meer informatie over de kroonluchters en mozaïeken door het sturen van een email naar rockandroyal@enterthemothership.com. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone