Arno & Iris go Spijkcity

Een bijzonder moment op De Ring van Putten school afgelopen dinsdag: toen werd het kunstwerk van Arno & Iris op de grote muur in de entreehal van de middelbare school in Spijkenisse onthuld.

Het is een afbeelding van 6 x 14 m die de reis verbeeldt, die leerlingen maken vanaf de brugklas tot aan hun eindexamen en daarna. Er zitten allerlei elementen in die typerend zijn voor een middelbare school. Arno en Iris hebben zich hierbij gericht op het materiaal en de kennis die benodigd zijn om deze weg te kunnen afleggen. Als je goed kijkt zie je o.a. passers, reageerbuisjes, geodriehoeken en piramides verwerkt in een bijzonder fraai geheel.

Mothership trad hierbij op als producent in samenwerking met Esbi.

Zo’n spraakmakend kunstwerk op school is een mooie manier om de leerlingen van De Ring van Putten te verleiden meer naar het museum te gaan.

  Filmpje!

  Nog meer schoolmomenten voor Arno & Iris. Over hun Oldskool Newskool collectie voor HEMA hebben wij een mooi filmpje laten maken.

  Bekijk de video hier.

   Oh oh Den Haag, mooie parkeergarage, achter de duinen

   Hopelijk maken we dit najaar nog een zomerse dag mee, want vanaf eind september is de entree van de parkeergarage Scheveningen Bad helemaal in het nieuw gestoken. Wel zo leuk om voor je strandbezoek nog even Mothership’s nieuwste project te kunnen aanschouwen.

   Studio Ruwedata en Ephameron ontwierpen in opdracht van de Gemeente Den Haag voor BKS Parking een hele nieuwe entree waarin drie thema’s terugkomen: Koninklijke stad, stad aan het strand en stad van vrede en recht. Met stickers en diverse muurschilderingen worden deze thema’s verbeeld. Mothership produceert en begeleidt dit project.

   Hier zie je een van de ontwerpen waar de entree mee verfraaid zal worden. Foto’s van het eindresultaat volgen uiteraard nog!

    Jeroen in ‘Nooit meer slapen’

    We hadden het op Facebook en Twitter al gedeeld. Maar mocht je het nog niet gezien hebben: 13 augustus was Jeroen Everaert te gast in het programma ‘Nooit meer slapen’ van NPO Radio 1.

    Jeroen vertelt over zijn veelzijdige loopbaan en over Mothership, dat dit jaar haar 10 jarig bestaan viert. Een leuk gesprek tussen Jeroen en Pieter van der Wielen. Hier kun je de uitzending terugluisteren.

     Mothership zoekt een medior projectmanager!

     Wil jij bij Mothership komen werken? Heb jij project management ervaring en aantoonbare leidinggevende ervaring? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.
     De sluitingsdatum is verstreken. Reageren op deze vacature kan niet meer.