Wie maakt me los?

Woensdag 1 oktober 2014 is het dan eindelijk zover: de Rotterdamse Markthal gaat open! De feestelijke opening begint ’s middags voor genodigden, later op de dag is iedereen van harte welkom.

Deze overdekte en zeer kleurrijke markt is de eerste in Nederland. Wat natuurlijk direct in het oog springt is het gigantische kunstwerk dat te zien is aan de binnenzijde van de Markthal. Dit is ook de nationale en internationale media niet ontgaan.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het kunstwerk. Zo komt er in het centrum van het beeld, ter hoogte van het zonlicht, een beamer te hangen. 1 oktober zie je precies wat de daarop vertoonde animatie inhoudt, indrukwekkend is het zeker!

In opdracht van Provast produceerde en adviseerde Mothership in samenwerking met Team Arno Coenen het “smakelijke” 3D kunstwerk “Horn of Plenty”. Het laat de natuur in al haar facetten zien met het zonlicht als bron van al dit moois.

Ook zo’n trek gekregen? Kom vanaf 1 oktober langs! De Markthal is straks dagelijks van 9.00 ’s ochtends tot 20.00 ’s avonds geopend, omliggende horeca zelfs nog langer.

  Foto Ossip van Duivenbode

  Watergeusplein ontpopt tot vlindertuin

  Landelijke sferen in Rotterdam! Deze maand is er een nieuw kunstwerk opgeleverd aan het Watergeusplein, genaamd Copy Garden Tropical. Aan de zijkant van een appartementencomplex is een afbeelding van een vlindertuin geplaatst. In opdracht van Lotti Hesper projectontwikkeling, nam Mothership de productie voor haar rekening.

  Het werk is ontworpen door kunstenaars Monique Benthin en Rick Messemaker. Beiden zijn ze aan de slag gegaan met beeldmateriaal van de Amazonica vlindertuin uit Diergaarde Blijdorp. De afbeelding is zo ontworpen dat het net lijkt alsof je de tuin in kunt lopen, ook wel het Trompe-l’oeil effect genoemd.

   Foto Monique Benthin

   Mothership zoekt PR/Communicatie-medewerker

   Mothership op zoek naar vers bloed! En dan specifiek PR/communicatiebloed!

   Deze vacature is gesloten, je kan niet meer reageren.

    Over en sluiten

    The House Of ABABA sluit haar deuren. Na een jaar lang als bijzondere schatkamer dienst te hebben gedaan, is in goed overleg besloten om ABABA in de huidige vorm niet te laten voortbestaan.
    Mothership zal doorgaan met het produceren van grote werken in de buitenruimte en haar missie om kunst dichter bij de mensen te brengen. Sophie zal in de toekomst haar focus op nieuwe activiteiten richten. Wij wensen Sophie heel veel succes toe en zijn ervan overtuigd dat zij een prachtige plek gaat veroveren in de kunstwereld!

     Foto Rutger Burger